të trashegoheni*

* that you have an inheritance

Albanian Albania

Expression USED On Occasion BY Adults

Said to a newlywed couple to wish them an inheritance, so children.

"Urime çifti i ri! Të trashegoheni dhe të keni një jetë të lumtur!"

"Congratulations to the new couple! That your have an inheritance and a happy life!"